Profile

"Photobucket" Farhain
Hey readers. Thank you for visiting my site. My name is Farhain . 16 years old and i stay in penang. I hate backstabbers.. Do stay if you like my blog but if you hate just back off ! Life has always been a huge roller coaster ride for me and now I'm really getting tired of it. I just wanna put everything down and let go.
Music

please don't go away
Wednesday, May 4, 2016

Assalamualaikum and hye guys.

Long time no see ? Yeah , kinda busy with study , work , assignments , test , tutorial ,  quiz , you name it. Betul la orang kata , kita takkan hargai sesuatu benda selagi benda tu tak hilang dari kita. And yes , aku rasa rugi and menyesal sebab banyak buang masa scroll insta , whatsapp , stalk orang etc and now aku harap sangat masa yang lagha tu boleh mai balik. But well , of course , mesti la tak dapat balik. Duhh~

So hai guys, Just spending a few minutes to blog as I have to revise for my test tomorrow. Studying and working , it ain't easy like how i used to read in blogs saying that it is easy to manage our time blablabla. Selalu bila balik, dah malas nak study , nak mengantok , dah malas nak bukak buku , dah nampak katil lagi menarik dari buku. Tapi tak boleh la nak salahkan kerja. Mungkin syaitonnirojim kerja overtime dalam badan aku , sebab tu melampau-lampau rasa malas tu. 

Tipulah kalau aku kata aku tak rindu nak blogging langsung , serious rindu. But apa boleh buat, Allah tarik sikit nikmat masa biar aku sedar betapa pentingnya masa. Now i get it ! Yeah nak hujung-hujung sem ni biasalah , semua lecturer nak bagi assignment , nak buat test nak bagi kerja rumah berlambak oh please mak nak kawin!

Ok gtg , i'll be back soon. Soon yang macam mana ? Sorry tak berani nak kata. Mungkin lagi beberapa bulan , mungkin next year , or minggu next week. 

Lots of love,
Ain


9:48 AM

Tagbox



Affiliates

Anith Fatin Hadirah Eira Fatnin Han Alfi Hujan petang Rain Scream Fatin Fadzil Jasymei Kayif Aina Yuhanis Muji Amsyar Hazirah Wadie * aku malas nak list semua in order. So just bare with it.

Wishlist

Good SPM Result
DSLR
Guitar
A good hockey player
A good blogger

Layout by 16thday
Resources One Two Three


src='http://www.vincentcheung.ca/jsencryption/jsencryption.js' type='text/javascript'>